Volvo XC60 incelemesi
top of page

Volvo XC60 incelemesi


Volvo Xc60

Şimdi ikinci neslinde olan XC60, Volvo'nun orta boy SUV'sidir. Güvenli ve şık, birinci sınıf bir aile SUV'si için akıllıca bir seçimdir.

Tasarım

XC60 kelimenin tam anlamıyla yakışıklı. İyi orantılı, heybetli ve evrensel olarak iyi görünümlü.

Yedi koltuklu XC90'dan daha küçük ama daha eğlenceli olan XC40'tan daha büyük olduğundan sağlam yapılı ve çarpıcı görünüyor.

LED farlar ve keskin, agresif bir burun gibi tipik Volvo klasik stil noktalarına sahiptir. Ancak XC60, tüm Volvo'lar gibi incelik söz konusu olduğunda rakip tanımaz.

Köşeli ve rafine ve çok gösterişli , yeterince sportif.

Giriş seviyesi Momentum donanım özelikleri 18 inç alaşım jantlarla gelirken, Inscription Expression donanım seviyesi elmas kesim alaşımlar ve parlak siyah ön ızgara ve krom dış vurgularla biraz göz kamaştırıyor.

Volvo'nun sağladığı maksimum sportifliği istiyorsanız XC0 R-Design ve R-Design Pro, 19 inç ve 21 inç elmas kesim alaşımlar, renkli camlar ve parlak siyah vurgularla birlikte gelir.


Sürmek nasıl bir şey?

Volvo nasıl konforlu bir SUV yapılacağını iyi biliyor ve XC60 rafine bir sürüş sunuyor. Şehre çok uygun, hafif ve kolay direksiyonuyla lüks bir sedan gibi sürüş yapıyor. XC60, 11,4 metrede 360 ​​derecelik bir manevra yaparak etkileyici bir dönüş dairesine sahiptir, böylece gerektiğinde hızlı bir U dönüşü yapabilirsiniz. Bir kır gezintisi veya otoyol gezintisi için şehir dışına çıkıyorsanız, daha büyük alaşım jantlar her türlü yol yüzeyini düzleştirmeye yardımcı olurken, Polestar tarafından oluşturulan süspansiyon herhangi bir çukurun kolayca üstesinden gelinmesini sağlar. Yükseltilmiş sürüş konumu aynı zamanda size direksiyon başında güven ve özellikle şehir dışı yollarda mükemmel görüş sağlar. XC60 dört tekerlekten çekişe sahiptir, bu nedenle engebeli yol yüzeylerinde, yağışlı havalarda veya sert kışlarda emin ellerde olduğunuzu bilirsiniz. İç mekan


Volvo Xc60 İç Dizayn

XC60, özellikle sınıfının en pahalısı olmadığı için, satıştaki en konforlu premium SUV'lardan biri.

Koltuklar geniş - oturma odası koltuğunu düşünün - ve çok yönlü ayarlama, her şekil ve boyuttaki yolcuyu mutlu ediyor.

Volvo'nun iç mekanının hayranıysanız, XC60 sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Herhangi bir sorun bulmak zor - düzgün ve düzenli bir düzene ve çok minimalist olmadan tüm iç mekanı modern ve teknoloji odaklı tutan büyük bir bilgi-eğlence sistemine sahiptir.

Malzemeler yüksek kalitelidir, deri, vegan seçenekleri ve süslemeye bağlı olarak birinci sınıf plastik, ahşap veya alüminyum içerir.

Elbette, Apple CarPlay ve Android Auto, USB bağlantı noktaları ve Harman Kardon ses sistemleri gibi 2021 sonrası modellerde standarttır. Kablosuz şarj da standart olarak gelir.

Pratiklik

XC60'ı satın aldığınızda ve 1,80'lik kişiler için baş mesafesi ve diz mesafesi garanti edilir. Arkada iki yetişkin yolcu, üç çocuk veya üç genç için bolca yer var. Büyük kapı bölmeleri, içecek tutucular ve geniş bir sürücü bölmesi ile depolama alanı da çok iyidir. Bagaj alanı 505 litre ile geliyor, bu Land Rover Discovery Sport'un 689 litre veya Audi Q5'in 550 litre kadar değil ama hafta sonu çantaları ve bir veya iki orta boy valiz için bolca yer var. Standart elektrikli bagaj kapağı, erişimi çok kolaylaştırır ve ebeveynlerin çanta, çocuk ve köpek hokkabazlığı yapmasını çok daha kolay hale getirir!

Volvo Xc60 Bagaj

Ekstra pratiklik için bir römork bağlayabilirsiniz çünkü XC60 2.400 kg'a kadar çekebilir.

İster ata biniyor olun, ister at arabası çekebilen bir aile SUV'sine ihtiyacınız olsun, ister hevesli bir karavancı olun, XC60 her şeyin üstesinden gelebilir.


İşletme maliyetleri ve güvenilirlik

XC60, bir PHEV seçeneği de dahil olmak üzere birden fazla motor varyasyonuna sahiptir. Henüz tamamen elektrikli bir versiyon yok, yani bunun peşindeyseniz, XC40 şarjlı, C40 veya E90'ı düşünmeniz gerekecek. Daha eski versiyonlar iki litrelik, dört silindirli benzinli ve dizel seçeneklerle gelir. Hepsi dört tekerlekten çekiş ve sekiz vitesli otomatik şanzımanlarla eşleştirilmiştir. 2021'den bu yana, yakıt tüketimine yardımcı olmak için hafif hibrit teknolojisiyle gelen iki litrelik benzinli motorlar veya iki litrelik dizel yarı hibrit B4 motor arasında seçim yapabilirsiniz. T8 motor seçeneği en hızlısıdır ve 5,4 saniyede 0-100 km/s hıza ulaşmayı başarır!


Neyi seviyoruz

Volvo XC60, lansmanından bu yana Volvo'nun en çok satan SUV'si oldu ve bunun nedenini anlamak çok açık. Bu arabada aktif olarak hoşlanmayacak bir şey bulmak zor çünkü Volvo stil, konfor ve kolay sürüşü pratik bir orta boy pakette nasıl birleştireceğini biliyor. Bu, insanları çok yönlü memnun eden bir aile SUV'sidir.



10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Clondle Logo
bottom of page